Nyheter

Nyheter  Uppdaterad 2020-08-17

2020-08-17

Vilken sommar det blev trots allt. Vi forsätter hålla avstånd och ta hänsyn till varandra  i våra servicehus och allmänutrymmen. Vi  går nu in i lågsäsiongen och minskar våra bemanningstider kraftigt. Self Check in sker vid receptionen  där ni ser lediga platser, betalning för er vistelse. sker med swish. Finns vi inte på plats nås vi via telefon som anslås på dörren.

 

Varmt välkomna // Kamilla och Göran

 

Kära gäster 

Säsongen  och campingåret 2020 har startat och kommer att vara ett annorlunda år. Vi går lite försiktigt fram och har inte planerat in några egna evenemang. Redan nu har några av de tillställningar vi annars tar för givet ställts in i Öregrund med omnejd för vidare info se https://www.roslagen.se/sv/oregrund/evenemang/

Vi vill försöka göra att rätt och såklart förhindra smitta. Vi är en liten camping med få anställda som bygger på att vi själva jobbar hela sommaren med både mottagning av er gäster , städning mm. Och vad händer och hur hanterar vi det om vi själva blir sjuka? 

Vi kommer ta till några extraåtgärder i år och behöver allas hjälp! Vi Ber  ödmjukast om förståelse för detta för både er gäster och vår personals skull. 

-  Under högtider som Midsommar och högsäsong på semestern får endast vänner/bekanta med eget boende besöka  redan  bokade boenden som säsongsgäster eller löpande gäster.  DVS inga extra övernattningar i befintliga boenden och Alla skall checkas in hos oss. 

- Texten kan komma att ändras beroende på de bestämmelser  och rekommendationer som råder 

Det är många som på ett eller annat sätt drabbats av Covid-19 antingen personligen, genom sitt arbete, via bekanta eller närstående. Vi förstår, för vi känner precis samma oro som ni!

Vi på Sunnanö kan däremot inte understryka nog hur viktiga ni är för oss, mat, bad och campinggäster samt vår personal. Att vi självfallet följer alla rekommendationer enligt folkhälsomyndigheterna kan därmed inte påtalas nog. Vi har infört extra städrutiner, desinficerar frekvent och noggrant, vi tar inte i hand eller kramas med er (även om vi vill) och vi uppmanar er likväl som vår egen personal att följa angivna försiktighetsåtgärder:

- Tvätta händerna ofta
- Hosta och nys i armvecket
- Undvik att röra ögon, näsa och mun
- Stanna hemma när du är sjuk
-Använd gärna din egna toalett i vagnen/husbilen
- Använd handsprit när du inte har tillgång till tvål och vatten
-Håll avstånd i våra serviceutrymmen och följ markeringar/ anvisningar

Och framför allt 🙏

Genom att värna om varandra, respektera och följa angivna restriktioner och försiktighetsåtgärder hoppas- och tror vi, att vi tillsammans ska klara det här!

Vi håller öppet "som  nästan vanligt" och ni gäster är varmt välkomna till oss.

Under vår lågsäsong har vi valt att sätta upp ett Checka in själv skåp till höger om receptionen. Och är vi inte på området och har frågor när du kommer så nås vi alltid på telefon som anslås i skåpet.

Vi längtar efter er och ser fram emot att välkomna er nu, och i sommar.

Var rädda och er och ta hand om varandra ❤️

Kamilla och Göran

Nyheter 2020 2020-03-23

Vi är inte längre medlemmar i SCR- inget krav på campingkort

   

KONTAKTA OSS

+46017330064

Sunnanö Camping Sunnanövägen 38 742 43 Öregrund

© 2019 by Sunnanö Camping   |   GDPR

  • Facebook
  • Instagram